Construit pentru a vă duce excursiile dincolo de țărm
Barco de passeio anfíbio

Construit pentru a vă duce excursiile dincolo de țărm

Întrebați orice turist care vizitează un oraș, oraș sau insulă de coastă și probabil vor spune că un fel de excursie cu barca sau expediție de scufundare se află pe itinerarul lor de vacanță, oricât de lungă sau scurtă este călătoria lor. Companiile turistice sunt prea fericite să oblige cu excursii de vizitare, excursii de snorkeling și scufundări sau activități sportive nautice, toate ambalate perfect în excursii de o oră și o zi. Și în timp ce o barcă turistică bine echipată își face treaba destul de bine, există una care parcurge kilometrul suplimentar (atât la figurat, cât și literal) pentru a oferi o experiență mai extinsă. Barca Amphibious Tour.

Construit pentru a merge mai larg, mai departe, mai lung

La 9.8M, barca turistică Amfibie ASIS este proiectată pentru a transporta un grup. Carcasa sa profundă din fibră de sticlă, cu designul cu bile din spate, asigură călări mai ușoare și mai uscate, cu o stabilitate mai mare. Acest design al carenei crește, de asemenea, gama operațională a navei per galon de combustibil transportat și consumat. Și echipat cu un motor principal și un motor de rezervă mai mic pentru rarele situații de urgență, scaune pe bancă și depozitare sub scaune, cu siguranță poate parcurge distanța cu 13 persoane, inclusiv un șofer la bord.

Conceput pentru a efectua, această barcă amfibie rapidă este echipată cu sistem avansat BAS-80-4 Amfibios ASIS Boats, alcătuit din 4 roți motorizate independent, care se retrag complet în apă. Pentru operatorii de turism acest lucru înseamnă

  • Posibilitatea de a accesa zone anterior inaccesibile, cum ar fi golfurile și insulele îndepărtate
  • Mijloacele de a naviga cu apă adâncă, superficială și aspră cu ușurință și a oferi o experiență mai completă

Piece de résistance, este singura barca turistică Amfibie care este certificată de Autoritatea Australiană pentru Siguranță Maritimă (AMSA).

Personalizat pentru o experiență mai bună

La fel ca în cazul oricărei oferte ASIS Boats, ambarcațiunea Amphibious Tour & Transport poate fi personalizată din carcasă pentru a se potrivi cerințelor speciale. Se poate alege dintre diferite opțiuni de ședere pentru a înlocui scaunele de pe bancă, alege dintre diverse opțiuni de consolă și baldachin, alege o culoare preferată și chiar poate adăuga prevederi pentru rezervoarele de scufundare și un duș de bord.

ASIS Boats este unul dintre puținii producători de barci gonflabile rigide cu carenă (RHIB) din lume, cu certificarea „T” a capitolului USCG. Și de la proiectare la livrare, avem un control complet asupra procesului de fabricație. Acest lucru se traduce printr-o mai mare flexibilitate de personalizare, răspuns rapid și livrare mai rapidă pentru clienții noștri.

Pe mal, pe mal și din nou înapoi!

Barca Amphibious Tour & Transport este ideală pentru

  • Eco-turism
  • Observarea balenelor
  • Tururi turistice
  • Excursii la scufundări și snorkelling
  • Transportul personalului de muncă către și dinspre facilitățile off-shore

ASIS Boats realizează o gamă largă de bărci pentru marinari militari, profesioniști și de agrement. Indiferent de nevoia ta, avem barca perfectă pentru tine.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart