Selamat Perahu Anda
Menyesuaikan kapal anda

Selamat Perahu Anda

Di ASIS Boats, kami percaya tidak ada dua pelanggan atau keperluan mereka yang sama. Jadi bagaimana kapal mereka boleh sama?

Itulah sebabnya, setiap kapal yang kami bina dibuat khusus untuk pelanggan kami. Kami dapat membuat model baru dan memenuhi kehendak khusus mereka kerana kejuruteraan, reka bentuk dan pengeluaran semuanya dilakukan secara dalaman. Kami juga menghantar kapal kami lebih cepat daripada pengeluar lain dalam industri RIB. Ini telah menjadikan kami reputasi sebagai salah satu pengeluar kapal khas terkemuka untuk RIB.

Apabila anda memilih ASIS, anda dapat menyesuaikan kapal anda dari lambung ke atas. Dari jenis bahan dan lambung, ke kanopi dan bingkai, dan dari mesin ke tempat duduk dan tiang penarik, anda boleh memilih. Kami akan membuatnya sesuai. Berikut adalah pelbagai pilihan anda:

Ini adalah perkara yang sukar:

Kapal boleh dibuat dengan Aluminium atau Fiberglass.

  • Kapal aluminium dihasilkan menggunakan aluminium kelas ketenteraan untuk memberikan kekuatan dan ketahanan.
  • Kapal gentian kaca (Air Hull®) dibina lebih kuat untuk memberikan kestabilan.

Reka bentuk unik kapal selam ASIS Boats Reverse Chines (Air Hull®) membolehkan kapal memotong air dengan mudah, sambil memesongkan semburan dari jauh ke sana. Reka bentuk ini juga menambah kekuatan tambahan pada badan kapal.

Naik mesin anda:

Kami memahami pilihan anda dan menawarkan pelbagai pilihan untuk mesin. Anda boleh memilih antara Inboard, Outboard, Stern drive, jet air dan Surface piercing engine. Kami juga menawarkan pilihan bahan bakar (petrol / diesel) atau mesin elektrik.

Duduklah dengan cara anda:

Setiap kapal ASIS dilengkapi dengan pelbagai pilihan tempat duduk yang boleh anda pilih untuk memastikan perjalanan yang selesa. Anda boleh memilih dari tempat duduk Bucket, Leaning posts, Bangku hingga Jockey dan Shock mitigating seat.

Bumbung semuanya:

Anda boleh memilih antara pelbagai bumbung untuk memastikan bahawa anda dilindungi dari unsur-unsur. Ini merangkumi Bumbung tetap, Bumbung lipat, Bimini yang boleh dikeluarkan dan Kanopi yang boleh dilanjutkan. Anda juga boleh memilih reka bentuk Kabin.

Permainan bingkai:

Anda boleh memilih untuk memiliki bingkai yang membetulkan diri sendiri dan / atau menambah tiang busur atau tegas untuk pemasangan, penarik dan penambat senjata.

Yang terbaik dari kedua-dua dunia:

Sistem BAS-80-4 Amphibious canggih kami terdiri daripada 4 roda bermotor bebas yang dapat dikendalikan yang menarik sepenuhnya ke dalam air, untuk pengalaman di darat dan di darat yang lancar dan lancar. Lebih baik lagi, kami boleh membuat kapal yang anda pilih amfibi, sehingga anda dapat menikmati darat dan laut yang terbaik!

Sebagai pembuat kapal khusus, kami di ASIS Boats merancang dan membina kapal bertaraf dunia untuk semua jenis pelaut – tentera, profesional dan rekreasi. Apa pun keperluan anda, ada kapal ASIS yang sesuai untuk anda.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart