O barcă pentru toți marinarii: ambarcațiuni gonflabile ASIS Rigide Hull
Barcos-insufláveis-de-Casco-Rígido

O barcă pentru toți marinarii: ambarcațiuni gonflabile ASIS Rigide Hull

În trecut, oamenii credeau că bărcile gonflabile rigide erau folosite de către armată și numai în scopuri de securitate, deoarece vara puternică și rigiditatea bărcii le făceau potrivite pentru orice condiții meteorologice. Cu toate acestea, în ultimii ani, această noțiune s-a stins. Din ce în ce mai mulți oameni își îndreaptă preferința spre bărci gonflabile rigide cu carenă, chiar și pentru recreere, datorită performanțelor sale ridicate, materialelor superioare, rentabilității și fiabilității.

Înainte de a examina diferitele avantaje ale ambarcațiunilor gonflabile rigide cu carenă, pentru cei care nu știu cu adevărat, să definim care sunt acestea. Barci gonflabile rigide cu carenă (RHIB) își obțin numele din modul în care sunt proiectate. Au o coajă în formă de V-coajă cu părțile gonflabile. Acest mix perfect le oferă acestor bărci versatilitatea și duritatea lor. Mulți profesioniști și căutătorii de agrement în aceste zile fac din RHIB alegerea lor preferată de bărci și acesta este motivul pentru care!

O ușurință a ființei

RHIB-urile au o greutate ușoară, datorită caroseriei gonflabile și a construcției laminate a carcasei în V. Acest lucru ajută la creșterea eficienței combustibilului și a capacității de transport. De asemenea, bărcile vă permit să transportați mai mulți pasageri, să încărcați mai multe lucruri, lăsându-vă în același timp să operați mai eficient și în siguranță. De fapt, militarii profită la maxim de acest lucru atunci când pornesc pentru a salva vieți: RHIB-urile îi ajută să transporte mai mulți oameni simultan și îi readuc pe țărm în siguranță.

Proiectat pentru a aluneca

RHIB-urile sunt sculptate fin pentru a tăia prin apă perfect, oferind o călătorie mai lină cu mai puține denivelări, chiar și în apele dure. Barca are un design superior care ajută pușcașii să meargă împotriva valului și rămâne stabilă chiar și la viteze mari.

Cursul este clar – Un RHIB își ține cursul extrem de bine în comparație cu o barcă tradițională. Combinația carenei adânci în V cu un guler gonflabil este concepută pentru a tăia orice val și a absorbi impactul valului în timp ce rămâneți pe curs.

Cursul este clar

Un RHIB își ține cursul extrem de bine în comparație cu o barcă tradițională. Combinația carenei adânci în V cu un guler gonflabil este concepută pentru a tăia orice val și a absorbi impactul valului în timp ce rămâneți pe curs.

Reducerea apei

RHIB a fost conceput inițial pentru misiunile de salvare și, prin urmare, a fost necesară viteza și precizia. Designul său unic permite un motor / motor puternic care poate aluneca prin apă până la destinație, în orice condiții meteorologice. Acest lucru ajută la finalizarea mai rapidă a fiecărei misiuni și, mai important, în siguranță. Un plus chiar dacă cineva folosește barca pentru recreere.

Parcurgeți distanța

Așa cum am menționat mai devreme, RHIB are o greutate ușoară, ceea ce crește agilitatea și receptiv, făcând misiunea dvs. mai ușoară și mai rapidă. Aceste bărci pot atinge viteze mai rapide, cu o utilizare mai mică a puterii, ceea ce la rândul său mărește raza de acțiune și vă permite să faceți mai multă muncă cu mai puțin gaz. Coca puternică asigură o siguranță completă, dar în caz de urgență, RHIB are o greutate ușoară și poate fi ușor trasat de orice altă barcă.

Dacă intenționați să folosiți barca pentru întreprinderile orientate către pasageri, reduceți costurile cu combustibilul și se dovedește a fi mai profitabile decât deținerea oricărei alte nave. Și dacă sunteți proprietar de barcă privată, nu ați prefera să consumați mai puțin consumul alternativ?

Stăpânul tuturor meseriilor

Barci gonflabile rigide își găsesc folosirea în sectoare marine variate. Astăzi, sunt folosite peste tot, de la operații militare, marine și de salvare, la agrement. Iată o listă de persoane care în prezent preferă și se bazează pe RHIB-uri decât orice alt tip de navă:

  • Primii respondenți
  • Militare
  • Aplicarea legii
  • Workboats
  • Boater-uri de agrement
  • Barci comerciale de pasageri

Deci, acum știți de ce bărcile gonflabile rigide cu carenă primesc facturi de top din partea armatei, armatei, operatorilor de salvare și chiar a căutătorilor de agrement. Și la ASIS Boats, credem că există o barcă gonflabilă cu scaun rigid pentru toată lumea. Așadar, dacă căutați ceva care să se potrivească nevoilor dvs., vizitați pagina noastră de contact despre ASIS Boats pentru informații legate de bărci RHIB.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart