Au barca ta în calea ta
Menyesuaikan kapal anda

Au barca ta în calea ta

La ASIS Boats, credem că niciun client și nici cerințele lor nu sunt niciodată aceleași. Deci, cum pot bărcile lor să fie la fel?

De aceea, fiecare barcă pe care o construim este adaptată clienților noștri. Suntem capabili să creăm noi modele și să îndeplinim cerințele lor specifice, deoarece ingineria, proiectarea și producția sunt realizate în interior. De asemenea, livrăm bărcile noastre mai repede decât oricare alt producător din industria RIB. Acest lucru ne-a câștigat reputația ca unul dintre principalii producători de bărci personalizate pentru RIB-uri.

Când alegeți ASIS, vă puteți personaliza barca de la coca în sus. De la material și tip carenă, la copertine și rame și de la motor la scaune și posturi de remorcare, îți iei alegerea. O vom face să se potrivească. Iată diferitele dvs. opțiuni:

Este un lucru grozav:

Coca poate fi realizată cu aluminiu sau fibră de sticlă.

  • Carcasele din aluminiu sunt fabricate cu aluminiu de calitate militară pentru a oferi rezistență și durabilitate.
  • Carcasele din fibră de sticlă (Air Hull®) sunt construite extrem de dur pentru a asigura stabilitate.

Proiectul unic de carcasă Reverse Chines de la ASIS Boats (Air Hull®) permite bărcii să taie prin apă cu ușurință, îndepărtând în același timp pulverizarea. Acest design adaugă, de asemenea, o rezistență suplimentară la coca.

Urcați-vă motorul:

Înțelegem preferințele dvs. și vă oferim o serie de opțiuni atunci când vine vorba de motoare. Puteți alege între motoarele de bord, Outboard, Stern, jeturi de apă și motoarele cu suprafață. De asemenea, oferim opțiunea de combustibil (benzină / motorină) sau motoare electrice.

Fii așezat, calea ta:

Fiecare barcă ASIS vine cu o varietate de opțiuni de locuri pe care le puteți alege pentru a vă asigura o plimbare confortabilă. Puteți alege dintre scaunele cu găleată, posturile aplecate, Băncile până la scaunele Jockey și atenuatoare de șocuri.

Acoperișul tuturor:

Puteți alege între o serie de acoperișuri pentru a vă asigura că sunteți protejat de elemente. Acestea includ acoperișuri fixe, acoperișuri pliabile, biminis care pot fi îndepărtate și copertine care pot fi extinse. De asemenea, puteți opta pentru un design Cabin.

Jocul cadru:

Puteți alege să aveți un cadru care se auto-îndreaptă și / sau să adăugați arcuri sau posturi pupa pentru montarea, remorcarea și ancorarea armelor.

Cea mai bună din ambele lumi:

Sistemul nostru avansat BAS-80-4 Amfibios este alcătuit din 4 roți independente motorizate, direcționabile, care se retrag complet în apă, pentru o experiență lină și perfectă la sol și pe apă. Și mai bine, putem face orice barcă pe care o alegeți amfibie, astfel încât să vă puteți bucura de tot ce este mai bun din țară și mare!

Ca constructori de bărci personalizate, la ASIS Boats proiectăm și construim bărci de talie mondială pentru tot felul de marinari – militari, profesioniști și de agrement. Indiferent de nevoia dvs., există o barcă ASIS care este perfectă pentru dvs.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart