Barci grele pentru operații grele
Embarcações-Pesadas-para-Operações-Pesadas

Barci grele pentru operații grele

Porturile marine, cluburile de navigație și cluburile de iaht sunt mici microcosme de activitate, cu bărci și oameni care vin și pleacă. De la transferuri de personal la asistență de acostare, la recuperări de la bordul omului la activități de remorcare, acestea sunt hub-uri pentru o multitudine de operațiuni care necesită o navă de sprijin robustă și fiabilă. Intrați în gama de barci gonflabile grele de mare tonaj ASIS Boats.

Diferența dintre o barcă de asistență Marina și o barcă de sprijin pentru vele este suficient de simplă: prima este construită pentru a manevra în jurul iahturilor și a bărcilor și pentru a ajuta la acțiuni de acostare, remorcare și întreținere, în timp ce cea din urmă este potrivită pentru transferuri de personal și recuperări de bord. Diferența pe care ASIS Boats o oferă în ambele cazuri este în gradul de personalizare a navelor pentru a se potrivi nevoilor și specificațiilor exacte.

Personalizate, de la coca în sus

Ambele bărci gonflabile grele  ASIS Sail Support sunt de obicei concepute cu garduri gonflabile și proeminente și sunt construite pentru utilizare grea. Aceste meșteșuguri pot fi personalizate de la carcasă, cu o gamă largă de dimensiuni, o alegere a unei coca din aluminiu sau fibră de sticlă (Air Hull®), precum și a unei garnituri gonflabile sau umplute cu spumă (tehnologia Hyb Foam®). Puteți alege, de asemenea, din diferite planuri de punte pentru transportul încărcăturii, combaterea pompierilor și a activităților de salvare etc. Se pot adăuga opțiuni de remorcare variate, cum ar fi un stâlp de remorcare din partea din spate a bărcii, un stâlp de tragere în față la arc, puncte dure pentru ușurință de tambururi alături / de șold și tambururi de preluare încorporate cu protecție de prindere și multe altele. Majoritatea ambarcațiunilor Marina Operators pot fi, de asemenea, construite cu o punte protejată din cauciuc pentru transportul lanțurilor și echipamentelor grele pentru a asigura longevitatea punții.

Un „Push” ASIS pentru o mai bună asistență

Una dintre caracteristicile oferite de ASIS Boats, iar majoritatea celorlalți nu o reprezintă alegerea unui arc de spumă plat. Arcul de spumă plat a fost conceput pe conceptul de remorcher – dar pentru yachturile private în locul navelor mari – pentru a le ajuta la acostare, fără a deteriora niciuna dintre nave. O altă opțiune demnă de luat în seamă este Pull Bow Post, care facilitează remorcarea unei alte nave cu o manevrabilitate mai bună decât un stâlp de remorcare din spatele bărcii.

Sprijin, dar pentru cine?

Design, performanță și durabilitate – aceste bărci oferă toate cele trei în spade și sunt ideale pentru

  • Operatori Marina
  • Porturi
  • Cluburi și programe de yachturi și navigație
  • Curse de navigatie / offshore

ASIS Marina and Sail Support Boats sunt disponibile în prezent pe o gamă de lungimi începând de la 5,5 M. Dacă doriți un pic mai multe informații despre aceste meserii, vizitați:
https://www.asisboats.com/professional-boats/marina-operators/

ASIS Boats realizează o gamă largă de bărci pentru marinari militari, profesioniști și de agrement. Indiferent de nevoia ta, avem barca perfectă pentru tine.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart