Barcos Anfíbios e suas Vantagens
Bărci amfibie

Barcos Anfíbios e suas Vantagens

Treceți de la pământ la mare cu o mașină lină

Dacă există o barcă care se califică drept „Viitorul navei”, gama de bărci amfibie este ASIS Boats. Aceste  versatile barci amfibie oferă mobilitate și accesibilitate inegalabile, ceea ce o face ideală pentru scopuri militare, profesionale și recreative.

Bărci amfibie ASIS sunt folosite de militari, de profesioniști precum First Responders și de marinari de agrement. De ce nu! Aceste bărci gonflabile rigide amfibioase sunt mai mult decât simple bărci cu roți: oferă o lume comodă atât profesioniștilor, cât și căutătorilor de agrement. Pentru profesioniștii care le folosesc în operațiuni de salvare și detalii de securitate, acestea ajută la economisirea timpului și facilitează accesibilitatea în zone dificile, cum ar fi cele din zona mareelor ​​mari sau în ape foarte puțin adânci. Iar pentru cei care caută doar o zi relaxantă pe apă, o barcă amfibie oferă comoditatea de a putea conduce direct din casele lor în mare și mijloacele de a accesa plajele mai îndepărtate cu ușurință.

Caracteristica excelentă a gamei de ambarcațiuni amfibie ASIS este sistemul BAS-80-4 Amfibious, care este alcătuit din patru roți motorizate independent, orientabile și retractabile. Un sistem complet marinat, roțile sale rămân complet în afara apei odată ce barca este deplasată, pentru performanțe excepționale. Aceasta se traduce prin capacitatea de a implementa extrem de rapid, de a accelera operațiunile și zonele de acces care până acum erau considerate inaccesibile.

Deci ar trebui să ia în considerare a merge amfibios? Răspunsul este fără echivoc DA, și iată 5 motive solide pentru care:

  • Conduceți direct pe plajă și în apă
  • Lansați-vă în apă cu ușurință
  • Ajungeți în zone din marea mare, precum și în apele puțin adânci
  • Zonele de acces, cum ar fi insulele îndepărtate, care altfel ar fi dificil de accesat
  • Obțineți obstacole, adâncimi variabile și resturi cu ușurință

Acestea fiind spuse, cel mai mare avantaj al unei bărci amfibie este ușurința și comoditatea pe care le oferă, ceea ce te eliberează pentru a te concentra asupra misiunii tale dacă ești un profesionist sau pe experiență și a profita la maxim de fiecare moment dacă ești un căutător de agrement. afară singur sau cu familia și prietenii.

Barcile de stil amfibioase ale modelului ASIS Boats sunt disponibile în mai multe dimensiuni începând de la 7.1M și pot fi personalizate pentru a vă îndeplini scopurile. Și dacă căutați un pic de comoditate, luați în considerare modelul Beachlander, care are o rampă de încărcare. Căutător militar, profesional sau de agrement, la ASIS Boats, avem o barcă care te perfecționează. Și dacă doriți un pic mai multe informații despre bărcile noastre amfibie, vizitați:https://www.asisboats.com/amphibious-boats

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart