Revers Chines: coca materiei
Casco do Barco

Revers Chines: coca materiei

Fiecare barcă ASIS este construită cu o înțelegere bogată a principiilor hidrodinamice. Proiectarea și ingineria noastră sunt axate pe satisfacerea nevoilor dvs. și căutăm în mod constant modalități mai noi și mai bune de a vă îmbunătăți experiența pe apă. O astfel de inovație este design-ul nostru unic concave de coajă pentru chingi.

Coca design 101

Modelele de carenă pentru bărci au diferite forme; pot fi adânci sau superficiale, cu fund plat, cu fund rotund sau în formă de v. O coca în formă de V este în formă de pană de la arc la pupa. Acest tip de barcă cuțite cuțite curat prin valuri, făcând o călătorie lină chiar și în ape brute și consumă mai puțin combustibil.

Chinezii se referă la modificările accentuate ale unghiurilor în secțiunea sa transversală. Aceste strălucire unghiulare apar de-a lungul conturului navei tale și în zona în care coca se intersectează cu partea inferioară a navei. Unghiul invers al unghiurilor în jos. Atunci când sunt în apă, ei despart apele în părți, precum și în jos în același timp.

Efectul „invers” la locul de muncă

Designul unic de chingi revers ASIS Boats îți îmbunătățește experiența pe apă în mai multe moduri.

  • Îmbunătățește stabilitatea navei și ajută la menținerea echilibrului la chilia barcii, chiar și la viteze maxime, făcând o plimbare mai lină și mai liniștită.
  • Devorează apa care se stropește de la propulsie și ajută la menținerea punții uscate.
  • De asemenea, îmbunătățește performanța în cele trei etape principale ale călătoriei cu barca
  • Chines-ul invers asigură o propulsie lină și perfectă atunci când barca se aruncă.

Aceasta este urmată de o accelerare rapidă și fără efort, care ajută barca să alunece aproape pe apă. În cele din urmă, chinezele permit, de asemenea, bărcii să gestioneze viraje ascuțite, cu eficiență crescută.

Împreună, aceasta înseamnă o plimbare mai lină, mai stabilă, mai uscată!

ASIS Boats construiește o gamă largă și variată de bărci pentru marinari militari, profesioniști și de agrement. Fiecare vas pe care îl construim este personalizat pentru scopul / misiunea pentru care este comandat. Și inginerii noștri nautici își îmbunătățesc constant jocul cu noi inovații și tehnici pentru a îmbunătăți experiența nautică a clienților noștri. Explorați aici inovațiile noastre variate.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart