Reverse Chines: Hull Of The Matter
Casco do Barco

Reverse Chines: Hull Of The Matter

Reka Bentuk Hull 101

Setiap kapal ASIS dibina dengan pemahaman yang mendalam mengenai prinsip hidrodinamik. Reka bentuk dan kejuruteraan kami difokuskan untuk memenuhi keperluan anda, dan kami sentiasa mencari cara yang lebih baru dan lebih baik untuk meningkatkan pengalaman anda di atas air. Salah satu inovasi tersebut ialah reka bentuk lambung cina terbalik cekung yang unik.

dan menggunakan lebih sedikit bahan bakar.

Garisan merujuk kepada perubahan tajam sudut di bahagian penampangnya. Garis bersudut ini muncul di sepanjang garis besar lambung kapal anda dan di kawasan di mana lambung bersilang di bahagian bawah kapal. Sudut saluran terbalik ke bawah. Ketika mereka berada di dalam air, mereka membahagikan perairan ke sisi dan juga ke bawah pada masa yang sama.

Kesan ‘terbalik’ di tempat kerja

Reka bentuk kapal selam unik ASIS Boats meningkatkan pengalaman di atas air dengan beberapa cara –

  • Ini meningkatkan kestabilan kapal dan membantu menjaga keseimbangannya di kapel kapal, bahkan pada kecepatan maksimum, menjadikan perjalanan lebih lancar dan lebih tenang.
  • Ia memesongkan air yang memercik dari propulsi dan membantu memastikan geladak kering.
  • Ini juga meningkatkan prestasi pada tiga tahap utama perjalanan menaiki kapal – Chines terbalik memastikan dorongan yang lancar dan lancar semasa perahu terbabas. Ini diikuti oleh percepatan yang cepat dan mudah, yang membantu kapal hampir meluncur di atas air. Akhirnya jentera juga membolehkan kapal menangani putaran tajam dengan peningkatan kecekapan.

Bersama-sama, ini bermaksud perjalanan yang lebih lancar, lebih stabil, lebih kering!

ASIS Boats membina perahu yang luas dan beragam untuk tentera laut Tentera, Profesional dan Rekreasi. Setiap kapal yang kami bangun disesuaikan untuk tujuan / misi yang ditugaskannya. Dan jurutera bahari kami terus meningkatkan permainan mereka dengan inovasi dan teknik baru untuk meningkatkan pengalaman berperahu pelanggan kami. Terokai pelbagai inovasi kami di sini.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart